credits: Wszystkie elementy zawarte w nagłówku pochodzą z zestawów autorstwa Marta Van Eck Designs http://martavaneck.blogspot.com/

czwartek, 7 lutego 2013

Tłusty czwartek

... powiedziałabym , że bardzo tłusty...
W tym roku odważyłam się na pączki własnego wyrobu. Jak postanowiłam, tak też zrobiłam:

 
W środku dżem wiśniowy, również własny. Skórka dobrze zrumieniona, właśnie tak jak lubię. Choć może niezbyt efektownie wyglądają, ale smakowały wyśmienicie :)

Tylko nie pytajcie na czym smażyłam.... Ilość cholesterolu wzrosła z pewnością do 400!

3 komentarze:

  1. Wiem z pewnego źródła, że dzisiaj pączki nie mają kalorii, a cholesterol w dobrych potrawach nie istnieje ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wow, paczusie domowej roboty to jest coś! Ja sie jeszcze nie odważyłam. Wygladają pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale armię usmażyłaś!Same pyszności prezentujesz!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję :)